Onze (landen)concepten

De wereld in kwaliteit

Reeds jaren is Inno Food Company gespecialiseerd in (landen)concepten en hebben wij een uitgebreid assortiment dat zich richt op verschillende segmenten.

Met dit aanbod kunnen wij voor een invulling van uw winkel zorgen die perfect aansluit op uw doelgroep.

Pools assortiment

Een alledaags assortiment met herkenbare producten uit eigen keuken, zoals de groentenconserven van Marter. Dit merk staat bekend om zijn exclusiviteit en een ruim aanbod van ingelegde groenten en augurken.

Tevens leveren wij dranken zoals sappen en frisdranken en natuurlijk een breed aanbod van biermerken: Zubr, Tyski en Lech.

Amerikaans assortiment

Dit importassortiment is veelal gericht op de jongere doelgroep die voornamelijk impulsaankopen doet. Het zijn merken waarmee de jongeren zich kunnen identificeren zoals chocolademerken als Reese’s en Hershey.

Van de blikjes frisdrank van merken als Fanta en Dr Pepper zijn ook de trendy smaken verkrijgbaar. De Canadian Dry mogen we niet vergeten te vermelden in dit lijstje van Amerikaanse drankjes.

Baking Soda, van het merk Arm & Hammer, is ook zo’n typisch Amerikaans product dat wij in het assortiment hebben.

Turks assortiment

Met ons Turks assortiment voorzien we in de dagelijkse
behoefte van de traditionele maaltijden en dranken.
Het gaat hierbij om:

  • Conserven (groenten, vlees)
  • Smaakmakers (kruiden, toevoegingen van bouillonproducten)
  • Soepen (mercimek of ezogelin soep)
  • Pasta’s en rijstproducten (merken zoals Ankara pasta)
  • Dranken (Kizilay en Noya)
  • Snacks (zonnebloempitten, mais en groot assortiment gedroogd fruit)

Halal vleeswaren en internationale zuivel

Voor dit segment kunnen wij ons zeker specialist noemen. Wij voeren onder andere de grote merken Yayla, Gulcan en Gazi.

De zuivelproducten van deze merken, zoals yoghurt en drinks maar ook kazen, kennen vetpercentages zoals men die vanuit thuis gewend zijn.

Van onder andere het merk Efepasa leveren wij een voordeellijn met worsten en gesneden halal vleeswaren.

Bewuste voeding

De consument wordt kritischer en wordt steeds meer bewust van  de effecten van gezonde voeding. Er wordt vaker gekozen voor glutenvrij of lactosevrij.

Dit geldt ook voor biologische producten: mensen willen weten waar het vandaan komt en dat het op een verantwoorde manier is geproduceerd.

Wij zijn specialist op dit gebied en kunnen op winkelniveau een op maat invulling maken voor een glutenvrij (en lactosevrij) assortiment dat ook nog eens biologisch is. 

Vegan

Voor de veganisten kunnen wij een complete invulling bieden van producten voor dagelijkse boodschappen

Hierbij gaat het echt om vegan producten, geen vega. Met het complete vegan assortiment kan iedereen volledig plantaardig eten, van ontbijt tot aan de borrel. Het gaat om houdbaar, koelvers en diepvriesproducten.

Wij staan zo achter dit concept, dat wij een eigen vegan merk hebben ontwikkeld (Vegan Friends) en wij exclusief leverancier zijn van verschillende vegan merken waaronder Perro Léon.

Conceptontwikkeling

Naast deze mooie landenconcepten met elk hun eigen unieke producten die wij rechtstreeks importeren, blijven wij ook ons assortiment elke keer verder ontwikkelen. Als inkoper en category manager is het soms lastig om bij te blijven met alle foodtrends. Wij denken daarom graag mee bij het vinden van (nieuwe) merken, producten en concepten die bij moeten dragen aan differentiatie en maximalisatie van het rendement in uw winkel.

Schappenplan en omzet verbetering

Dat de indeling van de schappen een effect heeft op het aankoopgedrag van de consument is al lang bekend. Vanuit onze jarenlange ervaringen weten wij wat voor de shopper relevant is.

Samen met u bepalen wij de beste schapindeling. Hierbij kijken we vooral ook naar de (demografische) opbouw van de ‘gemiddelde’ winkelbezoeker in úw winkel. Zo stellen wij een assortiment samen in een effectief gevuld schap. 

Praktijkvoorbeeld

In de regio Rotterdam is samen met de ondernemer besloten om het zuivelschap verder uit te breiden. De halal producten die werden toegevoegd, waren allemaal van bekende Turkse merken. Dit was voor het winkelpubliek herkenbaar én gaf dus daardoor vertrouwen. Na een periode van 6 maanden was er een omzetstijging van 6% gerealiseerd.

In cijfers uitgedrukt

  • Toename winkelend publiek 21% 21%
  • Reductie verspilling (minder weggooien) 14% 14%
  • Omzetstijging 6% 6%

Wilt u ook uw omzet verbeteren?

Wilt u weten wat wij voor uw winkel en assortiment kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren.

Inno Food Company

Lorentzweg 1A
4131 PH Vianen

T: 0347 355 502
E: info@innofoodcompany.com

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30 uur

Volg ons

Meld aan voor onze nieuwsbrief

Meld aan voor onze nieuwsbrief

Inno Food Company

Lorentzweg 1A
4131 PH Vianen

T: 0347 355 502
E: info@innofoodcompany.com

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30 uur

©2024| Design & Realisatie: Pica2Studio

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden ©2024 | Design & Realisatie: Pica2Studio