Selecteer een pagina

Innovatie


Inno Food Company is altijd op zoek naar de nieuwste innovaties om het assortiment actueel te houden. Dit doen wij door (startende) ondernemers te stimuleren en ondersteunen maar ook door zelf nieuwe producten te ontwikkelen.  

Het bedenken van een nieuw product is misschien zo gedaan. Het daadwerkelijk opzetten, produceren, regelen van de logistiek en vermarkten ervan, is een ander verhaal. Omdat wij het belang zien van een continue stroom van nieuwe innovaties en foodconcepten, ondersteunen wij (startende) ondernemers die een mooi (product)idee hebben.

Vegan Friends

Vegan Friends is een door Inno Food Company zelf ontwikkeld merk. Onder dit label is een assortiment van 100% plantaardige producten op de markt gebracht in verschillende productcategorieën:

• Kruidenierswaren
• Diepvries
• Koelvers

Met dit product spelen wij in op de bewustwording van de consument van wat ze eten en het productieproces van hun voedsel. Minder CO2 uitstoot en minder waterverbruik is daarbij van belang, maar ook gezonder en bewuster eten staan hier centraal.

Het brede assortiment van Vegan Friends spreekt zowel flexitariërs en vegetariërs aan en het sluit aan bij het dieet van veganisten.

Volg VeganFriends op Social Media
“Kromkommer en Inno Food Company werken samen aan de invulling van het Vegan schap. IFC zorgt op een prettige en doortastende manier voor de aanwezigheid van ons merk in dat schap. En dat maakt IFC tot een belangrijk lid van onze Krommunity!”
– Chantal Engelen, Kromkommer

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor uw winkel en assortiment kunnen betekenen? Of heeft u een vraag over een innoverend concept? Neem gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren.

Inno Food Company

Lorentzweg 1A
4131 PH Vianen

T: 0347 355 502
E: info@innofoodcompany.com

Volg ons

Meld aan voor onze nieuwsbrief

Meld aan voor onze nieuwsbrief

Inno Food Company

Lorentzweg 1A
4131 PH Vianen

T: 0347 355 502
E: info@innofoodcompany.com

©2019 | Design & Realisatie: Pica2Studio

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
©2019 | Design & Realisatie: Pica2Studio