Innovatie


Inno Food Company is altijd op zoek naar de nieuwste innovaties om het assortiment actueel te houden. Dit doen wij door (startende) ondernemers te stimuleren en ondersteunen maar ook door zelf nieuwe producten te ontwikkelen.  

Het bedenken van een nieuw product is misschien zo gedaan. Het daadwerkelijk opzetten, produceren, regelen van de logistiek en vermarkten ervan, is een ander verhaal. Omdat wij het belang zien van een continue stroom van nieuwe innovaties en foodconcepten, ondersteunen wij (startende) ondernemers die een mooi (product)idee hebben.

Perro Léon

Nieuw in ons assortiment en alleen exclusief via ons verkrijgbaar: de 100% plantaardige tapas van Perro Léon. Op dit moment verkrijgbaar in:

  • No-Meat Garlic Slices
  • No-Cheese Cubes Pizza Flavour
  • No-Cheese Filled Peppers

De producent van Perro Léon heeft een uitbreiding van het assortiment in de planning staan, dus de lijst met verkrijgbare tapas zal binnenkort langer worden. Het aanbod van 100% plantaardige producten vanuit Inno Food Company zal hiermee nog completer worden zodat ingespeeld kan worden in de toenemende vraag aan kwalitatief hoogwaardige vegan producten.

 

NIEUW: vegan kaasbroodjes

Het merk Perro Léon heeft als eerste in Nederland vegan kaas snack broodjes op de markt gebracht. De broodjes zijn diepgevroren en kunnen door de consument makkelijk thuis worden afgebakken voor een vers brood ervaring.

Vegan Friends

Eén van de innovaties is het merk Vegan Friends, volledig ontwikkeld door Inno Food Company.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor uw winkel en assortiment kunnen betekenen? Of heeft u een vraag over een innoverend concept? Neem gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren.

Inno Food Company

Lorentzweg 1A
4131 PH Vianen

T: 0347 355 502
E: info@innofoodcompany.com

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30 uur

Volg ons

Meld aan voor onze nieuwsbrief

Meld aan voor onze nieuwsbrief

Inno Food Company

Lorentzweg 1A
4131 PH Vianen

T: 0347 355 502
E: info@innofoodcompany.com

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30 uur

©2024| Design & Realisatie: Pica2Studio

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden ©2024 | Design & Realisatie: Pica2Studio