Over ons


Inno Food Company BV is al 10 jaar actief in de retailsector. Door een uitgebreid netwerk van leveranciers en logistieke partijen zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke marktspeler en distributeur van kwaliteitsproducten.  

De oprichters van Inno Food Company zagen destijds dat bij veel winkels het ‘one size, fits all’ principe werd toegepast. Er werd niet gekeken naar de samenstelling van het winkelpubliek. Het assortiment in een winkel in een klein plaatsje in Drenthe was hetzelfde als in een winkel in de stad Rotterdam.

Door te gaan kijken naar de behoefte op winkelniveau, waarbij de samenstelling van het winkelpubliek in kaart werd gebracht, kon er een meer op de doelgroep gericht aanbod worden neergezet. En met succes!

In de afgelopen jaren is IFC uitgegroeid en heeft een landelijk netwerk. Vanuit het kantoor in Vianen is het team van IFC dagelijks bezig om de beste kwaliteit producten te selecteren en te leveren.

Onze categorieën

Inno Food Company heeft zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd en richt zich op de volgende productcategorieën:

R

Dranken en snacks

R

Functional food

R

Landenconcepten

R

Lifestyle (gezonde) producten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Winst maken is niet de enige doelstelling. IFC neemt ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en doet dit op verschillende vlakken.

 

Houden van je werk

Onze collega’s doen met veel plezier hun werk. Dat uit zich in een optimale werksfeer en betrokkenheid van de mensen door pro-actief mee te denken over de dagelijkse gang van zaken. Een goede werksfeer en betrokkenheid zorgt ook voor een laag ziekteverzuim. Hier zijn we trots op!

Naast dat de eigen mensen van IFC alle kansen en mogelijkheden krijgen zich te ontwikkelingen, zet IFC zich ook in om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt (werk)ervaring te laten opdoen. In nauwe samenwerking met het UWV begeleiden wij mensen zodat ze leren hoe het is om echt aan het werk te zijn. Hiermee krijgen ze vertrouwen en ervaring om door te kunnen stromen en zo weer aan de maatschappij mee kunnen doen.

 

MVO houdt ook in: denk aan het milieu!

Ons afval wordt zo veel mogelijk gescheiden aangeleverd voor recycling. Daarnaast willen wij onnodige verspilling tegen gaan. Producten die we teveel in stock hebben en dreigen over de datum te gaan, doneren we dan ook direct aan de voedselbank. Hiermee kunnen wij een bijdrage leveren aan de minder bedeelden in onze maatschappij.

Zelf proberen we goed om te gaan met mens, milieu en onze omgeving. Wij vinden het belangrijk dat onze toeleveranciers zich mede inzetten op dit vlak. We proberen zoveel mogelijk te selecteren op leveranciers die zich inzetten voor een verantwoord MVO beleid.

Vacatures / stageplaatsen

Voor studenten en afstudeerders is er binnen IFC regelmatig een plek, zowel op MBO als op HBO niveau.

 

Certificeringen

Wij voldoen aan alle kwaliteitsnormen en – eisen. Zo beschikken wij over de volgende certificeringen: 

  • SKAL
  • ISO 22000

 

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor uw winkel en assortiment kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren.

Inno Food Company

Lorentzweg 1A
4131 PH Vianen

T: 0347 355 502
E: info@innofoodcompany.com

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30 uur

Volg ons

Meld aan voor onze nieuwsbrief

Meld aan voor onze nieuwsbrief

Inno Food Company

Lorentzweg 1A
4131 PH Vianen

T: 0347 355 502
E: info@innofoodcompany.com

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30 uur

©2024| Design & Realisatie: Pica2Studio

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden ©2024 | Design & Realisatie: Pica2Studio