Vegan Friends


Vegan Friends is een door Inno Food Company zelf ontwikkeld merk. Onder dit label is een assortiment van 100% plantaardige producten op de markt gebracht in verschillende productcategorieën.

Met dit product spelen wij in op de bewustwording van de consument van wat ze eten en het productieproces van hun voedsel. Minder CO2 uitstoot en minder waterverbruik is daarbij van belang, maar ook gezonder en bewuster eten staan hier centraal.

Het brede assortiment van Vegan Friends spreekt zowel flexitariërs en vegetariërs aan en het sluit aan bij het dieet van veganisten.

Breed assortiment

Vegan Friends is te verkrijgen in de volgende productcategorieën:

• Kruidenierswaren
• Diepvries
• Koelvers

Zo is er roomijs verkrijgbaar, tempeh in verschillende marinades, verschillende bakmelen (pannenkoek- en woudbroodmix) en heerlijke crackers zoals de speltcrackers en de crackers koolhydraat verlaagd.  

Nieuw is het 100% plantaardige snoepgoed, zoals onder andere zoete boerderijdrop, zure sleutels en winegums. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Volg Vegan Friends op Social Media

Nieuw logo

Het Vegan Friends logo is al weer een poosje in gebruik en was toe aan wat vernieuwing. Daarom hebben wij het logo een restyling laten geven en zullen nieuwe leveringen het nieuwe logo gaan krijgen.

Links: het oude logo
Rechts: het nieuwe logo

Meer weten?

Wilt u weten wat Vegan Friends voor uw winkel en assortiment kunnen betekenen? Of heeft u een vraag over een specifiek product? Neem gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren.

Inno Food Company

Lorentzweg 1A
4131 PH Vianen

T: 0347 355 502
E: info@innofoodcompany.com

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30 uur

Volg ons

Meld aan voor onze nieuwsbrief

Meld aan voor onze nieuwsbrief

Inno Food Company

Lorentzweg 1A
4131 PH Vianen

T: 0347 355 502
E: info@innofoodcompany.com

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30 uur

©2024| Design & Realisatie: Pica2Studio

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden ©2024 | Design & Realisatie: Pica2Studio